O donjem vešu i pilećim krilcima

Kolumna petkom by Vojkan Bećir

Evo još jednog javljanja radijskog voditelja bez portfelja, u kolumni bez jasne teme. Na ramenima više nije samo perut, sletelo je i proleće, možemo da pričamo o tome. Ako mogu Ariana i Rihanna da se provuku sa spotovima u kojima se prevrću i ližu prste kao da su pojele po kutiju pilećih krilaca, mogu i ja da se provučem.

 

Dokle god od nekoliko stotina reči napravim na nekoliko pasusa. Pasusi su važni. Kao i kratke rečenice. Važne su.

 

Šalunastranu, čekaj da vidimo šta se desilo sa ove dve što su izbacile po tri spota za prvi singl. Je li je to sada novi trend? Jedan odavno nije dovoljan, to smo zaključili kada su masovno krenuli sa lyric videos. Bieber i Iggy su izbacili po jedan sa koreografijama i profesionalnim igračima. Kako se rade televizijska gostovanja nam je Sia objasila. Poželjno je napraviti i behind the scenes. Prevazišli smo doba informacija, ovo je doba contenta.

 

Lepo mi je. Osećam se kao da me poštuju. Ja zaslužujem da mi se servira, a da jedem kada god hoću. I kad god to bude bilo, da mi se podgreje.

 

Juče je bio 31. mart, zato su svi poludeli. Gotov je prvi kvartal (1Q). Prva četvrtina ove godine bila je veoma uzbudljiva. Desilo se toliko toga da ujedno zaboravljamo Adele i njen spektakularni album koji je i dalje prvi na svim listama. Čekamo da Spice Girls krenu na turneju. Odlažemo odlazak na spavanje jer svakog trenutka može da se dogodi da Beyonce izbaci album. Svakog jutra se budimo u nadi da je to dan kada će Frank Ocean izbaciti album.

Juče je i Kylie Jenner izbacila video spot za sjajeve za usne Glosses. Proglašavam ovu nedelju, nedelju pleonazma!

 

Ima toliko novih spotova, toliko vesti i toliko muzike za preslušavanje, da doslovno nisam stigao da pogledam tu neku Beyonce reklamu za sportski veš, ili šta već. A mene plaćaju da konzumiram pop kulturu.

 

Za kraj, moram da plagujem svoj festival. Neka bude opravdano najavom naredne kolumne. Festival Resonate za deset dana! Razgledajte program na www.resonate.io

A mene stokujte po internetima @vojislavzapravo

 

PS

Deezer lista apdejtovana, na njoj je i pesma sa Kanyeovog albuma jer konačno postoji na ostalim platformama, ne samo Tidalu. Pored toga, posebno skrećem pažnju na Clare Maguire. Neobjašnjivo mnogo sam je držao na repeatu. I, naravno… Lontalius.

Share:

Postavi komentar